powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

H διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας προσκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ στη λέσχη της ομάδας όλους τους παράγοντες του τόπου (δημοτική αρχή, βουλευτές, εκπροσώπους κομμάτων), μετόχους, πρώην στελέχη της ΠΑΕ, σύσσωμο το ΔΣ του ερασιτέχνη, αλλά και τους φιλάθλους μας (οργανωμένους και μη) σε μια συγκέντρωση η οποία έχει ως αποκλειστικό στόχο τη σωτηρία του ιστορικού ''Γηραιού'' από τον αφανισμό.
Σ' αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες για τον τόπο μας προέχει για όλους μας η επιβίωση των οικογενειών μας, των παιδιών μας και η διατήρηση της εργασίας για την εξασφάλιση των αναγκαίων αγαθών.
Ωστόσο μέσα σ' αυτό το οικονομικό χάος πιστεύουμε ακράδαντα ότι εξακολουθεί να ''καίει'' μέσα μας η ''φλόγα'' της αγάπης για τον Διαγόρα και για όλα όσα πρεσβεύει στην πολύχρονη ιστορία του.
Έτσι θα ήταν πραγματικά κρίμα να συνυπογράψουμε στην κατάρρευση της ομάδας μας (όπως έκαναν κάποιοι άλλοι με την ''άνευ όρων'' παράδοση της χώρας μας), χωρίς να επιχειρήσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, και στο μέτρο του δυνατού την ύστατη προσπάθεια για την αναζήτηση λύσεων που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει να εκπροσωπεί αντάξια την Ρόδο στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Είμαστε όλοι περαστικοί από την Ιστορία του ΔΙΑΓΌΡΑ άλλα έχουμε υποχρέωση και καθήκον, από τους πάππους μας και τους γονείς μας, να παραδώσουμε στα παιδιά μας αυτή την ''βαριά κληρονομιά'', τουλάχιστον, έτσι όπως μας την άφησαν!

www.diagoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου