powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του σύλλογοι ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ενημερώνει:
Μετά από περίπου δύο μήνες μακριά από την έδρα της, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου επιστρέφει αύριο (5/2) στο γήπεδό της για να υποδεχθεί στις 12.00’ το Ηράκλειο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ο Γιάννης Τσακίρηςκαι οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να αυξήσουν το σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχουν μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους και να διατηρήσουν την υψηλή βαθμολογική τους θέση. Παράλληλα, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να κάνουν καλό ποδαρικό στην έδρα τους καθώς είναι το πρώτο για το 2012.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τις ενοχλήσεις του Λαγουδάκη στον αχίλλειο τένοντα οι οποίες, ωστόσο, δεν τον εμπόδισαν να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Γιάννης Τσακίρης θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Πάνο Παναγιωταράκο που ήρθε από την Αθήνα όσο και τονΓιώργο Δημητρίου που εξασφάλισε άδεια από το στρατό. Μοναδικός απών ο Ντένις Ντέντα που παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Ο Διαγόρας θα έχει και αύριο την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων του που για ακόμη μία φορά αναμένεται να δημιουργήσουν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην τέντα.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αλέξανδρος Κοτσιμπός του συνδέσμου Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και Ρήγας Θεοδωρόπουλος του συνδέσμου Αττικής. Κομισάριος ο Στέλιος Βιτζηλαίος από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου.
www.diagoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου