powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΛΙΣΙΕΝ ΣΙΓΚΜΠΟ;

Η πρωτη μεταγραφη του Διαγορα αφου πρωτα ξεμπλεξουμε με τα χρέη και τις ενημερωτητες οπως ολα δειχνουν θα ειναι ο Φελισιεν Σιγκμπο.Ο παικτης απο το Μπενιν με Γαλλικο διαβατηριο εχει γεννηθει στις 25-10-1980 εχει υψος 1.86 και ειναι 31 ετων.Μπορει να αγωνιζετε σε ολες τις θεσεις της αμυνας και ιδιαιτερα ως δεξι μπακ.
Τα στατιστικα του στοιχεια δειχνουν εναν πολυ καλο εμπειρο ποδοσφαιριστη που θα ανεβασει επιπεδο την αμυνα του γηραιου.Εχει 80 συμμετοχες με την εθνικη ομαδα του Μπενιν με 1 γκολ.
Τωρα στα δυσκολα και λιγο ανησυχητικά. Εχει περασει απο πολλες ομαδες.
Ξεκινησε απο την Γαλλικη F.C.Rouen,δευτερος σταθμος της καριερας του η σκωτσεζικη F.C Airdrie United.Eπειτα βρηκε ποδοσφαιρικη στεγη στην Αλβανικη Vllaznia Shkoder.Συνεχεια στον ΠΑΣ Γιαννενα,και στην συνεχεια εφυγε για την Κυπριακη ΑΕΠ Παφου.Μετα επεστρεψε στα Ελληνικα πρωταθληματα για λογαριασμο του Πιερικου Κατερινης.Συνεχισε στο Κυπριακο πρωταθλημα και στην ομαδα Α.Ο.Αγιας Ναπας.Επειτα προσφερε τις υπηρεσιες του στην ομαδα του Ολυμπιακου Βολου,καταληγοντας στο τελος στην Βουλγαρικη Lokomotive Plovdiv.
Οποτε μιλαμε για ενα παικτη που εχει φαει τα γηπεδα με το κουταλι.Ας ελπισουμε να βοηθησει την ομαδα σε αυτη την δυσκολη εποχη που διανυουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου